Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za kulturu i medije na osnovu polozenih relevatnih ispita na osnovnim studijama mogu da dobiju ECDL Start sertifikate na osnovu sledecih kriterijuma:

  • Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za kulturu i medije koji su polozili predmet Poslovna informatika mogu da dobiju ECDL Start sertifikat.

Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za kulturu i medije na osnovu polozenih relevatnih ispita na osnovnim studijama mogu da dobiju ECDL Profile sertifikate na osnovu sledecih kriterijuma:

  • Svi sadasnji i bivsi studenti Fakulteta za kulturu i medije koji su polozili predmet Poslovna informatika mogu da dobiju ECDL Profile sertifikat IT sigurnost.

KAKO DO SERTIFIKATA?

Vise o ECDL Advanced i ECDL Profile sertifikatima pogledajte na: http://ecdl.rs/diplome/index.htm

Svi studenti koji vec imaju ECDL Start sertifikat, a koji zele ECDL Core ili ECDL Profile sertifikat placaju samo cenu nadogradnje sa Start na Core/Profile.  Slicno, svi studenti koji vec imaju ECDL Core sertifikat, a zele ECDL Profile sertifikat placaju samo cenu nadogradnje sa Core na Profile.

ECDL Advanced sertifikat je sertifikat koji je nezavisan od Start, Core i Profile sertifikata i zbog toga student placa punu cenu izdavanja sertifikata.

Svi studenti koji su zainteresovani za neki od navedenih sertifikata treba da postave upit na email adresu ecdl@naisbitt.edu.rs . Nakon upita, dobice odgovor u najkracem roku da li imaju uslov za izdavanje trazenog sertifikata i koja je cena izdavanja (nadogradnje

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: