Studenti Fakulteta za kulturu i medije Univerziteta “Džon Nezbit”, već treću godinu za redom uspešno su učestvovali u radu PR sektora i pres službe Sajma knjiga, jednoj od najvećih i najznačajnijih kulturnih manifestacija u jugoistočnoj Evropi.

Predsednik Odbora sajma knjiga, prof. dr Zoran Avramović, i pomoćnik urednika književnog programa i PR sajma knjiga, doc. dr Maja Radonić, nastavnici Fakulteta za kulturu i medije, učestvovali su  u pripremi, organizaciji i realizaciji ove značajne manifestacije, koja je, po broju posetilaca, kvalitetu i posećenosti pratećih tribina i programa, jedan od najlepših praznika pisane reči.

Studenti FKM imali su  priliku da volontiraju u PR sektoru Sajma knjiga pod nadzorom i uputstvima Maje Radonić, prateći i izveštavajući sa tribina, kao i sa programa i promocija izlagača i izdavača. Naši studenti pokazuju izuzetnu odgovornost, profesionalnost, entuzijazam i inicijativu, a napisali su preko 90 izveštaja, koji su objavljeni na sajtu Sajma knjiga ili preuzeti od pojedinih medija. Njihovu angažovanost i odgovornost visoko su ocenili i pohvalili organizatori Sajma knjiga i izrazili želju za nastavak saradnje.
Studenti su aktivno učešće na ovako velikom kulturnom događaju iskoristili na najbolji način, stekavši dragoceno iskustvo izveštavanja u specifičnim uslovima koji zahtevaju pronicljivost, koncentraciju i brzinu delovanja.

Naši student oprobaće se u organizaciji I drugih sajamskih priredbi pod kupolom beogradskog Sajmišta.

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: